🤩 1+1 INGYEN! 🤗 Tegyél 2 terméket a kosaradba és fizess csak az egyikért! ⏳ 

Kosár

A kosár üres

VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA

Gyakran Ismételt Kérdések Apple Cider Vinegar

 • Hogyan használjam a Skinny Gummy Apple Cider Vinegart?

  A javasolt napi adag 2 gumicukor, 1-3 alkalommal naponta. A gumicukroknak finom apla és gyömbér ízük van, nem szükséges vízzel fogyasztani, nem károsítják a fogzománcot és nem okoznak emésztőrendszeri problémát!

 • Hány éves kortól fogyasztható a Skinny Gummy Apple Cider?

  A Skinny Gummy Apple Cider Vinegar fogyasztását nem ajánljuk várandós és még szoptató kismamáknak, nem ajánljuk 15 évnél fiatalabb személyeknek sem!

 • A Skinny Gummy Apple Cider Vinegar glutént és laktózt is tartalmaz?

  A Skinny Gummy Apple Cider Vinegar nem tartalmaz glutént és laktózt. Továbbá sertés vagy marha zselatint sem tartalmaz, a termék pektin alapú.

 • Tesztelték állatokon a Skinny Gummy Apple Cider Vinegart?

  Nem, a Skinny Gummy Apple Cider Vinegart nem tesztelték állatonok, mivel mi nagyon szeretjük őket 🙂

 • Hová szállítanak Skinny Gummy Apple Cider Vinegar terméket?

  Hová szállítunk csomagokat? Egész Magyarország területére a GLS futárszolgálat segítségével szállítunk, ami 1,800 HUF, továbbá a Csomagküldő segítségével is szállítunk, ami 600HUF. A kiszállítás ideje 1-2 munkanap. Ha a csomagot külföldön szeretnéd átvenni, semmi akadálya 🙂 Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@skinnygummy.hu e-mail címen.

 • Hogyan fizethetem meg a Skinny Gummy Apple Cider Vinegart?

  Fizetés átvétellel. A csomagért egyenesen a futárnak fizetsz átvételkor. Kártyás fizetés - PayPal-el. Bankkártyával tudsz fizetni a PayPal-en keresztül úgy, hogy kiválasztod a "kártyás fizetés - PayPal" lehetőséget, ahol utána kiválasztod a "Pay with debit or credit card" lehetőséget és kényelmesen be tudod fejezni a rendelést az adatok kitöltésével.

 • Hogyan működik a pénzvisszafizetés?

  Senki nem szeretne zsákbamacskát vásárolni. Ezt teljesen megértjük. Mivel teljesen biztosak vagyunk termékünkben, az átvételtől számított 30 napon belüli pénzvisszafizetési garanciát ajánlunk neked minden bontatlan csomagolásra. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha pl. 2 csomag Skinny Gummy Apple Cider Vinegart vásárolsz és az 1. csomag nem győz meg, saját költségre visszaküldheted nekünk a fennmaradt bontatlan csomagot, és mi visszautaljuk érte a pénzt! Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@skinnygummy.hu e-mail címen.